Вхід | Реєстрація

За вбивство коханої чоловік отримав 12 років неволі

Того злополучного дня підсудний прийшов до колишньої цивільної дружини, яка проживала разом із матір’ю у одному із домогосподарств міста Кобеляк, щоб провідати малолітню доньку. З цього приводу між молодою парою виникла сварка. На крики прийшла сестра потеплілої, яка проживає у тому ж будинку. В ході сварки з жінками підсудний дістав з кишені куртки два ножа та, взявши їх в обидві руки, наніс їм кілька десятків поранень. На крики дівчат із вулиці до будинку забігла їх мати. За таких обставин, чоловік і їй наніс кілька ударів ножем в область тулуба. Ця кривава подія відбувалася на очах у двох малолітніх дітей цивільної дружини нападника. Хлопчикові було 7 років, а дівчинці близько півтора. Злякавшись, діти сховались під ліжко.

Унаслідок нанесення ножових поранень, дружина нападника загинула на місці, а її сестра та мама були доставлені каретою швидкої допомоги до Кобеляцької районної лікарні. Лікарям вдалося врятувати життя сестри вбитої та вилікувати її маму.

Враховуючи, що злочин є особливо тяжкими, Кобеляцький районний суд визнав молодика винним за частиною 1 статті 115, частиною 2 статті 15 пункту 1 частини 2 статті 115 та частиною 2 статті 125 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство, замах на вбивство та нанесення легких тілесних ушкоджень) та призначив остаточне покарання за сукупністю злочинів шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим – у виді позбавлення волі на строк дванадцять років.

Також із засудженого стягнуть на корить потерпілих понад 260 тисяч гривень. На вирок може бути подано апеляцію до апеляційного суду Полтавської області протягом 15 діб з моменту його проголошення.


Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 лютого 2013, 11:40 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації