Вхід | Реєстрація

У Полтаві заарештовано чоловіка, який скоїв вбивство біля кафе та зник

У Полтаві заарештовано чоловіка, який скоїв вбивство біля кафе та зник

У вівторок, 5-го лютого, близько 23-ої години по вулиці Фрунзе, неподалік від одного із кафе, 35-річний непрацюючий полтавець отримав смертельне ножове поранення в серце від 29-річного жителя міста Кіровоград, який раніше вже мав судимість.

Слідчий Октябрського райвідділу міліції Денис Дериконь говорить: «Після скоєння вбивста нападник утік. Проте, вже у суботу, 9-го лютого, він прийшов до прокуратури Октябрського району із зізнанням у вчиненні тяжкого злочину».

За словами Івана Кінашевського, прокурора Октябрського району міста Полтава, підозрюваний повністю визнав свою вину. Він пояснив, що бійка з покійним виникла раптово. У ході сварки молодик дістав кухонний ніж та завдав ним полтавцю близько десятка ударів.

Наразі слідством Октябрського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Чоловік заарештований та перебуває у слідчому ізоляторі Полтави. Йому загрожує до 15 років ув’язнення.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 лютого 2013, 12:37 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації