Вхід | Реєстрація

У Кременчуці протягом години було здійснено декілька підпалів у одному будинку

У Кременчуці протягом години було здійснено декілька підпалів у одному будинку

12 лютого о 03:47 до відділу цивільного захисту міста Кременчука Управління ДСНС у Полтавській області надійшов виклик про підпал вхідних дверей однієї із квартир багатоповерхівки по вулиці Тельмана. Також жителі будинку повідомили про займання сміття між четвертим та п’ятим поверхами цього ж під’їзду. Рятувальники оперативно виїхали на місце виклику та загасили пожежу. Вогнем було пошкоджено вхідні двері на площі 0,2 квадратних метри, знищено віконну раму, телекомунікаційні дроти довжиною 3 метри. Також вогнем знищено сміття та закопчено стіни і стелю під’їзду на площі 15 квадратних метри. Врятовано 4-х мешканців будинку, з яких 1 дитина, а також 2 квартири на суму 125 тис. грн. Збитки та причина пожежі встановлюються. В гасінні приймали участь 6 рятувальників та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Через годину до рятувальної служби знову надійшов виклик про підпал сміття, але уже у другому під’їзді цієї ж багатоповерхівки. На щастя вогонь не встиг розповсюдитися. Мешканці будинку не спали і встигли вчасно загасити вогонь до приїзду рятувальників. Вогнем було знищено сміття та закопчено стіни і стелю під’їзду на площі 10 квадратних метрів.


Автор: Управління ДСНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 лютого 2013, 15:27 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації