Вхід | Реєстрація

50 разів по 32 кілограми

50 разів по 32 кілограми

Це рівно стільки, аби підняти 9-річного школяра чи 32 літри води при нормальному атмосферному тиску й температурі не більше 4єС з підлоги і над головою. Це непросто і потрібні спеціальні тренування, аби при виконанні такого завдання шляхом ривка не пошкодити собі спину.

Такі випробування для найсильніших своїх працівників щорічно проводить Департамент Державної служби охорони при МВС України. Нещодавно на базі Рівненського вищого професійного училища ДДСО було проведено змагання серед працівників груп затримання регіональних підрозділів ДСО України з гирьового спорту.

Найсильніші чоловіки з 28 міст боролися за право бути чемпіонами.

Змагання відбувалися у двох вагових категоріях до 90 та більше 90 кілограм.

Усіх бажаючих стати переможцями оцінювали по командному та особистому заліках за кількістю отриманих балів.

Міліціонер охорони об’єктів Миргородського ВДСО сержант міліції Віталій Черевко змагався в особистому заліку серед усіх команд нарядів груп затримання ДСО. На оцінку суддів він виконав дві вправи. Перша передбачала поштовх двох гирь по 32 кілограми від грудей, яку він виконав 15 разів. Друге завдання потрібно було виконати шляхом ривка гирі від підлоги і над головою, з яким він справився 50 разів.

За результатами загального списку Віталій увійшов у десятку найсильніших.

Тож вітаємо його з цим досягненням та бажаємо нових здобутків на спортивній ниві.


Автор: УДСО при УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 лютого 2013, 10:37 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації