Вхід | Реєстрація

«Весільна» шахрайка

«Весільна» шахрайка

Днями співробітники карного розшуку Автозаводського райвідділу міліції затримали шахрайку, що привласнила дорогу весільну сукню.

До правоохоронців міста Кременчука звернулась 25-річна мешканка міста Комсомольськ, яка повідомила, що в червні місяці вона здала на реалізацію приватному підприємцю свою весільну сукню вартістю 7 000 гривень. Відділ з продажу та прокату вечірніх та весільних суконь знаходився в одному з торгівельних центрів міста.

В умовах договору зазначався прокат сукні з можливою подальшою реалізацією по закінченню піврічного строку. Після зазначеного терміну дівчина приїхала до Кременчука, аби отримати свої гроші. Але, на превеликий жаль, ані того відділу у магазині, ані самої власниці пункту прокату весільних суконь дівчина не знайшла. Тоді ошукана гостя звернулась за допомогою до міліції.

В ході перевірки отриманого повідомлення, що проводилась співробітниками карного розшуку Автозаводського райвідділу міліції, була встановлена та затримана особа, причетна до даного правопорушення. Нею виявилась 38-річна кременчужанка. Правоохоронці встановили, що вона дійсно має дозвіл на зайняття приватним бізнесом. За таких умов, до перевірки законності підприємницької діяльності жінки долучилась і податкова інспекція. Наразі вже стало відомо, що комсомольчанка не єдина, кого ошукала підозрювана.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство), за що діючим законодавством передбачене покарання від штрафу у розмірі 850 гривень, виправних чи громадських робіт, до обмеження волі на строк до 3-х років.


Автор: Лариса Майоршина, прес-служба Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2013, 13:09 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації