Вхід | Реєстрація

Дільничний Зіньківщини допоміг жінці виселити злодійкуватих квартирантів

До Зіньківського райвідділу міліції Полтавщини звернулася місцева пенсіонерка із заявою, що із її житлового будинку в одному із сіл району викрадено металеві вироби.

Старшим дільничним інспектором Володимиром Ярошенком, під час проведення перевірки за даним фактом, було встановлено, що на початку жовтня 2012 року заявниця здала будинок в оренду жителю села Веприк, Гадяцького району та його співмешканці. Так як дані громадяни ніде не працювали і не мали джерела прибутку, розрахуватися за оренду житла обіцяли після отримання коштів на новонароджену дитину. Крім того, пенсіонерка пожалівши квартирантів, дала жінці у користування свій мобільний телефон.

Власниця періодично навідувалася до квартирантів і на початку все у господарстві було добре. Але одного дня, приїхавши в черговий раз, вона виявила в будинку та господарській споруді велику кількість пляшок з-під спиртних напоїв, розібрані огорожі для тварин та зниклі речі і металеві вироби. Всього у пенсіонерки квартиранти „поживилася” майном на суму близько трьох тисяч гривень. Викрадене вони продавали та здавали на металобрухт.

Старший дільничний інспектор міліції допоміг жінці виселити злодійкуватих квартирантів та повернути мобільний телефон. Матеріальні ж збитки, які завдані крадіжкою, злодії обіцяють повернути у найкоротший термін. Розпочате кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Підозрюваним загрожує покарання від штрафу до 3-х років ув’язнення.


Автор: ТУ МНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 лютого 2013, 11:47 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації