Вхід | Реєстрація

«Колишніх офіцерів не буває»

«Колишніх офіцерів не буває»

У Кобеляках урочисто відсвяткували День захисника Вітчизни.

23 лютого — це визначна дата для всіх чоловіків, які мали честь носити погони і військову форму, а також для всіх жінок, які з тривогою і гордістю чекали на повернення з лав Збройних сил своїх синів, братів чи коханих.

У цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання — захисник Вітчизни. Це звання єдине для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків, до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму.

Напередодні свята, в п’ятницю, в залі засідань Кобеляцької райдержадміністрації відбулись урочистості. На свято запросили ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій на території інших держав та учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.
Першим з вітальними словами до присутніх звернувся голова Кобеляцької райдержадміністрації Анатолій Таранушич.
— Сьогодні в нашій державі панує демократія, тому можна почути різні думки з приводу свята Дня захисника Вітчизни. Але я переконаний, що це свято для більшості з нас було і залишиться світлим та добрим, яке ми завжди будемо відзначати. Адже захищати Вітчизну — це велика честь. Особливі слова подяки хочу адресувати ветеранам Великої Вітчизняної війни та військовим, які воювали в Афганістані. Сьогодні наші хлопці також проходять службу в лавах Збройних сил України. І це добре. Адже чоловік обов’язково повинен пройти службу в армії. Та життя непередбачуване. Тому хочу побажати всім нам, аби ми та наші діти завжди жили під чистим українським небом, — сказав Анатолій Олексійович.
Голова Кобеляцької районної ради Юрій Тагадюк також виступив з вітальним словом. Він привітав всіх, хто колись носив погони і хто носить їх зараз. І за його словами, колишніх офіцерів не буває.
  — Добре, що відійшли в минуле ті часи, коли до свята Дня захисника Вітчизни відносились з подвійним відтінком. Адже колись це свято намагались зробити забутим. Але в наших душах і серцях воно завжди було і залишиться, — сказав Юрій Іванович.
З привітаннями до присутніх звернулися і районний військовий комісар Сергій Каплатий, і голова районної організації ветеранів Григорій Кіян. Також присутнім повідомили, що в залі присутній ветеран Великої Вітчизняної війни та ветеран охорони здоров’я — Іван Сусідко. Як зазначила ведуча, 23 лютого для Івана Івановича — це не лише свято Дня захисника Вітчизни, а й День його народження. До речі, цього дня чоловіку виповнюється аж 93 роки. Присутні привітали його аплодисментами, квітами та вручили подарунки. А артисти подарували йому музичне вітання. Іменинник розчулився такою увагою і сам вийшов до трибуни, аби розповісти про свої воєнні роки та привітати присутніх зі святом.
Після урочистостей свято продовжилося невеликою концертною програмою від артистів з будинку дитячо-юнацької творчості. Глядачів веселили гуморесками у виконанні Тараса Куземи та Сергія Черкаського. Потішили присутніх і найменші артисти з клубу художнього читання «Калинонька». А завершилося святкування піснею «Розквітають сади» у виконанні Каріни Козаченко.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2013, 17:54 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації