Вхід | Реєстрація

Наркодилери освоюють віртуальний простір

Наркодилери освоюють віртуальний простір

Вже ні для кого не секрет, що маркетингові можливості Інтернету практично необмежені. Заради полегшення свого життя купувати та продавати не відходячи від монітору стало вже нормою. Але серед загроз, які приховує в собі Всесвітня павутина, як виявилося, не останнє місце займає пропаганда та розповсюдження наркотиків.

Так, нещодавно, спільними діями працівників відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласного управління міліції та Кременчуцького міського управління було виявлено та задокументовано злочинну діяльність 21-річного мешканця міста Кременчука, який через одну із популярних соціальних мереж збував наркотичний засіб «марихуану». Як виявилось, підозрюваний реалізовував наркотики не великими дозами, а близько по 5 грамів даної наркотичної речовини, яку і вилучили у нього в присутності понятих правоохоронці. У даний час проводиться спеціальна перевірка на причетність молодика до інших аналогічних правопорушень. Паралельно міліціонери з’ясовують, чи не було у молодика подільників, та встановлюють джерело надходження наркотичних засобів.

Наразі відкрите кримінальне провадження з ознаками злочину, передбаченого частино 1 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення на строк від 3-х до 8-ми років.


Автор: Юлія Лещенко, ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 лютого 2013, 12:42 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації