Вхід | Реєстрація

Пересувна фотовиставка про права людини на Полтавщині

Пересувна фотовиставка про права людини на Полтавщині

У Лохвицькому медичному училищі  презентували пересувну фотовиставку «Рівні права – рівні можливості», організовану Полтавською обласною молодіжною громадською організацією «Твій Світ».  Виставка пропонує  світлини молодих фотохудожників на тему толерантності,  рівноправ’я,  свободи слова та соціальної рівності. На фотографіях – портрети молодих людей, дитячі обличчя, моменти з життя, що відображають єдність поколінь. Окремий стенд  був присвячений  матеріалам, які містять інформацію про права людини та демократичні цінності.

Як повідомив голова Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ» Олександр Чепур, перед відкриттям виставки для викладачів закладу була презентована просвітницька програма «Простір толерантності». Також він зазначив, що заходи підтримуються Фінським Фондом Місцевого Співробітництва. 
Виставку переглянуло близько 200 студентів, під час виставки, у залі транслювалась відео-експозиція робіт учасників конкурсу соціальної реклами.

Твори фотохудожників Анастасії Некіпілої (м. Кременчук), Лілії Некрасової (м. Лубни), Сергія Алєксєєнка  вже переглянули в Пирятині, Миргороді та Лубнах.


Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2013, 15:38 | Лохвиця | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації