Вхід | Реєстрація

Полтавська область: очищено дамбу від льодового затору

Полтавська область: очищено дамбу від льодового затору

4 березня до державного пожежно-рятувального посту № 2 міста Глобино зателефонував житель села Шушвалівка Глобинського району і повідомив про те, що автодорогу до їхнього села перекрито льодовим намивом. По прибуттю на місце події виявилося, що автошлях сполученням Мозалієво - Шушвалівка заблокували великі крижані брили. Саме у цьому місці знаходиться дамба, яка відділяє Кременчуцьке водосховище та невеликі озера. Під час шторму на водосховищі хвилі нагорнули розбиту кригу на берег, внаслідок чого утворився льодовий затор протяжністю 400 метрів.

Для ліквідації надзвичайної події було залучено бульдозер С-300 місцевої будівельної організації ПМК «Градизьк». Близько 15:00 дорогу було повністю очищено.


Автор: У ДСНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2013, 16:47 | Глобине | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації