Вхід | Реєстрація

Смотриківська сільрада + СВК «Смотриківський» = благополуччя сільської громади

Спортивна команда Смотриківської сільської ради - активна учасниця районних змагань на Кубок місцевого самоврядування. У 2008 році вона стала переможцем цих змагань, а 2009 - посіла 2-ге місце. На фото – кубки, виграні командою у різноманітних змаганнях.
- Чим жила у році, що минув, громада Смотриків, що зроблено у селі та які плани на 2010 рік, – з такими запитаннями ми звернулися до сільського голови Смотриківської сільської ради Михайла ІВАНИНИ під час відвідин села. Він розповів наступне:
- Зважаючи на те, що у фінансовому плані 2009 рік був досить складним, нам вдалося зробити чимало для покращення благоустрою села.
Так, влітку 2009 року, за ініціативи депутата Смотриківської сільської ради Анатолія Джима, було зроблено ямковий ремонт відрізку шляху по вулиці Петровського у селі. Його було проведено спільними зусиллями сільської, районної влади, громади села, які зібрали кошти.
Чимало останнім часом зроблено і для сільського Будинку культури. Нещодавно туди було придбано австрійську піч, яка працює на дровах. Це дуже вдале придбання, адже приміщення тепер можна опалювати тільки за потреби і всі сільські заходи – концерти, збори - проводяться у теплому залі.
Ще одна справа для благоустрою сільського Будинку культури – заміна вхідних дверей. Кошти уже проплачено, тож найближчими днями двері буде замінено на нові.
На запитання про співпрацю сільської ради із ТОВ „Смотриківське” М. Іванина відповідає, що ведеться вона активно. Підприємство допомагає у вирішенні питань з благоустрою села, виділяє кошти для проведення святкових заходів. У цьому році підприємство профінансувало встановлення хрестів на сільських вулицях.
Щодо планів на 2010 рік, то М. Іванина розповів, що передусім одне із завдань - зробити автономне опалення у дитячому садочку, який нині опалюється котельнею, що знаходиться на балансі відділу освіти РДА. Цей проект – досить масштабний для бюджету сільської ради, але все ж надія на його втілення у життя – досить велика.

Автор: Людмила ВОЛИК, www.piryatin-visti.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 січня 2010, 10:56 | Пирятин | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації