Вхід | Реєстрація

Міліціонери Полтавщини викрили посадовців, які завдали збитків державі майже на 2,5 мільйони гривень

Міліціонери Полтавщини викрили посадовців, які завдали збитків державі майже на 2,5 мільйони гривень

Працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС Полтавщини задокументовано факт розкрадання державних коштів посадовими особами товариства з обмеженою відповідальністю, яке отримало з державної іпотечної установи кошти на будівництво багатоквартирного будинку у місті Пирятин, але фактично роботи не виконало, чим завдало збитки державі на загальну суму 2 млн. 434 тис. грн.

Відомості про зазначене кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах) та розпочато досудове розслідування. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7-ми до 12-ти років з конфіскацією майна.


Автор: ВЗГ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 березня 2013, 12:15 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації