Вхід | Реєстрація

Тракторну бригаду обікрали її ж охоронці

Тракторну бригаду обікрали її ж охоронці

5 березня 47-річний житель Львівської області та його 51 – річна співмешканка, які не мали роботи, зателефонували по оголошенню в газеті до однієї із охоронних фірм з метою працевлаштування. Вже наступного дня вони були прийняті на роботу та направлені для виконання обов’язків по охороні об’єкту в с. Шилівка, Зіньківського району. Охороняли вони територію тракторної бригади місцевого сільськогосподарського підприємства.

18 березня начальник охорони цього господарства повідомив до Зіньківського райвідділу про те, що з території тракторної бригади викрадено запасні частини до сільгосптехніки, що були у вжитку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, до складу якої входили працівники сектору дільничних інспекторів міліції та карного розшуку.

В першу чергу був опитаний начальник охорони, який повідомив про крадіжку та встановлені особи охоронців, які охороняли території тракторної бригади.

Так у поле зору міліціонерів потрапила „сімейна” пара. При спілкуванні з працівниками міліції вони розповіли, що даний об’єкт вони охороняли удвох, працюючи позмінно. Пропрацювавши менше двох тижнів „парочка” вирішила покращити своє матеріальне становище за рахунок господарства. І протягом декількох днів, з 15 по 18 березня, вони з приміщення колишньої кузні та майстерні викрали запасні частини до техніки. Але зловмисники запевняли, що на крадіжку їх спонукали невідомі молоді люди, які просили зібрати на території тракторної бригади металобрухт. Ці молодики неодноразово приїздили до села і за допомогою охоронців завантажували металеві вироби. Наразі працівниками міліції встановлені особи, на яких вказували охоронники. Але молодики вказують, що саме сторож та його дружина надавали металеві вироби для вивезення, а коли, в черговий раз, металу виявилося замало, допомогли проникнути до приміщення кузні та додатково викрасти запчастини.

Як повідомив заступник начальника Зіньківського РВ УМВС України в Полтавській області Руслан Чаус, за фактом викрадення майна з сільгосппідприємства порушено кримінальне провадження, проводиться досудове розслідування, в ході якого буде встановлено міру вини кожного учасника злочину.


Автор: Зіньківський РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 березня 2013, 13:02 | Зіньків | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації