Вхід | Реєстрація

Міліціонери зняли з реалізації неякісне м’ясо

Міліціонери зняли з реалізації неякісне м’ясо

Працівниками відділу ветеринарної міліції Полтавщини проведено перевірку однієї із баз оптово-продовольчого цеху по виготовленню замороженого м’яса птиці. В ході перевірки стало відомо, що в морозильних камерах, які належать одному із товариств міста, зберігається продукція тваринного походження, на яку відсутні супровідні ветеринарні документи, що підтверджують їх походження, якість та безпеку. Вся продукція, загальною вагою близько 3000 кілограмів, була знята з реалізації до надання власником відповідних документів.

Наступного дня чоловік надав документи, але не на всю продукцію. За виявлені порушення на директора, завідуючу виробництвом та комірника складено адмінпротоколи за статтею 107 Кодексу України про адміністративні правопорушення та вручено припис на усунення недоліків.

У зв’язку із ненаданням власником відповідних супровідних ветеринарних документів на вилучену продукцію загальною вагою 320 кілограмів, її було передано до кінологічного центру підпорядкованого УМВС для термічної обробки та згодовування непродуктивним тваринам, за рахунок та згодою власника, про що складено відповідний акт.


Автор: Аліна Зінзівер, студентка Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2013, 13:20 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації