Вхід | Реєстрація

У Кременчуці автомобіль врізався в електроопору

У Кременчуці автомобіль врізався в електроопору

Очевидці стверджують, що чоловікові стало погано за кермом. Ще одна версія події, за словами свідків - перед авто з боку ДК "Нафтохімік" виїхала ГАЗель і водій, щоб не в'їхати в неї, вивернув кермо вправо і врізався у стовп

У Кременчуці автомобіль Nissan врізався в електроопору. Аварія сталася навпроти ДК "Нафтохімік" (район зупинки "Техучилище"). За словами очевидців, водієві стало погано за кермом. З місця ДТП його забрала "швидка".

Ще одна версія події (за словами свідків) - з боку ДК Нафтохімік виїжджала ГАЗель, і водій Nissan Almera, щоб не вдаритися в неї, звернув праворуч, врізавшись в електроопору.

Співробітники ДАІ перекрили рух транспорту на ділянці, де сталося ДТП. Машини їхали в об'їзд по парковці біля будинку культури. Тролейбуси зупинилися.

До 18.30 рух автомобілів відновили, о 19.50 - пустили тролейбуси.

За інформацією ДАІ, Nissan Almera рухався по пр. 50-річчя Жовтня зі сторони центру на Молодіжний. Водій авто не впорався з керуванням і з'їхав на узбіччя, врізавшись в електроопору. Чоловіка з діагнозом забій грудної клітки, перелом ребер, тупа травма живота госпіталізували в 3-ю міську лікарню.


Автор: Людмила Чванько, www.telegraf.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня 2013, 12:45 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації