Вхід | Реєстрація

Через пустощі з вогнем 8-ми річний хлопчик отримав опіки

Через пустощі з вогнем 8-ми річний хлопчик отримав опіки

07 квітня о 19:45 до хірургічного відділення Зінківської центральної районної лікарні поступив 8-ми річний хлопчик із термічними опіками обличчя та лівої кисті руки. Виявилося, що дитина, у відсутності батьків, бавилася із сірниками біля газового котла і отримала опіки через спалах горючих газів. Наразі стан хлопчика задовільний.

Шановні батьки! Наслідками більшості пожеж, які виникають у будинках та квартирах, являється людський фактор. А пожежі, котрі виникають по вині дітей – фактор батьківської безпечності. Дорослі завжди відповідають за вчинки своїх дітей. Наші з вами зусилля повинні бути направлені на щоденну профілактичну роботу з дітьми, щоб якщо не виключити, то хоча б звести до мінімуму кількість пожеж і других надзвичайних подій, а також уникнути травмування дітей та нещасних випадків.


Автор: УДСНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2013, 15:26 | Зіньків | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації