Вхід | Реєстрація

До Кременчуцької виправної колонії намагалися надіслати майонез із сюрпризом

До Кременчуцької виправної колонії намагалися надіслати майонез із сюрпризом

Нещодавно до Кременчуцької виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області (№69) на ім’я засудженого Т. надійшла посилка. При догляді речей, що знаходились в посилці у відерці з майонезом було виявлено та вилучено речовину сіро-зеленого кольору рослинного походження приблизною масою 15 грам.

Відомо, що засуджений Т. відбуває покарання за статтею 309, ч.2, 71 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Посилку із цікавим майонезом неодноразово засудженому Т., надіслала його знайома, громадянка Г.

Вилучену речовину направлено на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Полтавській області. На даний час проводиться досудове розслідування.

Завдяки пильності та добросовісному виконанню своїх функціональних обов’язків, працівникам установи вдалось попередити потрапляння заборонених предметів до охороняємої зони установи.


Автор: Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 квітня 2013, 17:09 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації