Вхід | Реєстрація

Міліціонери затримали молодиків, які жорстоко побили чоловіка на очах власної доньки

Міліціонери затримали молодиків, які жорстоко побили чоловіка на очах власної доньки

Працівниками Київського районного відділу міліції міста Полтави встановлено особи та затримано двох молодиків, які тринадцятого березня вчинили бійку в перукарні. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, хлопці зайшли у приміщення та почали просити у перукарок мобільний телефон, щоб зателефонувати у справах. Жінки, переживаючи за збереження власного майна, відмовились виконати дане прохання. Однак, молодики настояли на своєму.

Досить скоро прохання п’яних незнайомців переросли у вимоги і грубість. Один із відвідувачів, якого саме стригла його донька, перукарка цього закладу, став на захист жінок. «Я зробив їм зауваження, - розповідав після події сорокавосьмирічний Станіслав Миколайович, - сказав, щоб не чіплялись до дівчат, а телефонували зі своїх мобільних. Сподівався, що хлопці адекватно на це відреагують».

Однак, для «підігрітих» алкоголем незнайомців, ці слова прозвучали як виклик їхньому самолюбству. Один із них підійшов до крісла, у якому сидів полтавець та почав наносити йому удари рукою в область голови. Станіслав Миколайович зумів піднятись, щоб дати відсіч нападнику, проте, на допомогу зловмиснику прийшов його товариш. Сили були нерівні: молодики повалили його на підлогу та почали бити ногами по чому попало. Побачивши це, донька зі сльозами на очах та криками кинулась відтягувати нападників від батька. Це зупинило незнайомців - вони вийшли з перукарні та подалися геть. Жінки заходились надавати потерпілому медичну допомогу, однак, його стан був важкий, тому прийшлось викликати карету швидкої медичної допомоги.

І перукарки, і потерпілий, агресивних молодиків вперше бачили, тому, крім їх прикмет, нічого більше повідомити працівникам міліції не змогли. Незважаючи на такі скупі дані, завдяки проведенню негласних слідчих дій, працівникам Київського райвідділу міліції все таки вдалось встановити їхні особи та місця проживання. Зловмисниками виявились молоді хлопці, 1986 та 1987 років народження, які раніше уже притягувались до кримінальної відповідальності. Свою безпричинну агресію вони пояснюють одним – алкоголем. За подібну слабкість перед спиртним та побиття ні в чому невинного чоловіка, на них в найближчому майбутньому чекає нова кримінальна відповідальність. Тілесні ушкодження, які отримав потерпілий, судово-медичні експерти кваліфікували як середнього ступеня тяжкості. Зважаючи на це, у діях нападників вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтею 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Санкція даної статті передбачає покарання у виді виправних робіт на строк до двох років, обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Потерпілому декілька днів прийшлось відлежатись у лікарні, під наглядом медичних працівників. Зараз він продовжує лікування вдома. Незважаючи на отримані ушкодження, Станіслав Миколайович не шкодує, що вступився за жінок. Говорить, що на його місці, так зробив би кожен справжній чоловік.


Автор: Володимир Пасічко, помічник начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 квітня 2013, 16:32 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації