Вхід | Реєстрація

У Кременчуці двоє дітей потрапили до лікарні

У Кременчуці двоє дітей потрапили до лікарні

Через необачність дорослих, їх діти доволі часто потрапляють у складні ситуації.

Черговий неприємний випадок стався у Кременчуці. За місцем мешкання, у будинку по вулиці 60-років Жовтня, 3-річний хлопчик самостійно вилив у носові проходи залишені без нагляду ліки від нежиті. Унаслідок застосування медичного препарату дитина потрапила у лікарню з діагнозом: медикаментозне отруєння.

Інший випадок стався у мікрорайоні Молодіжний. До травматологічного відділення дитячої лікарні було ушпиталено 13-річного хлопця з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, алкогольне отруєння. Як було встановлено правоохоронцями, хлопчик за місцем свого мешкання по вулиці Довженка випив невстановлену кількість коньяку, після чого втратив координацію руху, впав та серйозно травмувався.

Наразі стан здоров’я обох дітей задовільний. За обома фактами працівники кримінальної міліції у справах дітей Автозаводського райвідділу Кременчука проводять перевірку та роз’яснювальну роботу з батьками.


Автор: Прес-служба Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 квітня 2013, 12:20 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації