Вхід | Реєстрація

Запаслись на риболовлю

Запаслись на риболовлю

З настанням теплої пори року, коли з річок та водоймищ остаточно зійшла крига, затяті рибалки подумують і про відкриття нового весняного сезону. Проте, нагадаємо, що з 1 квітня по 10 червня встановлена заборона на вилов риби та інших водних живих ресурсів під час весняного нересту.

У цей час дозволяється любительське рибальство з берега однією вудкою з одним гачком та спінінгом з одною блешнею. Однак, браконьєри, як професійні, так і любителі, заради наживи, часто йдуть на порушення перерахованих вище обмежень. А трапляються й такі, що задля хорошого «улову» здатні обібрати чужі гаражі.

Ще б пак, адже здобичі, якою нещодавно підживились три зловмисники, вистачило б на досить пристойну риболовлю. Так, 23-річний, 27-річний та раніше судимий 29-річний молодики, непрацюючі мешканці міста Комсомольська, викрали з гаража у Крюківському районі Кременчука 6 спінінгів та обладнання для підводного полювання. Не погребували молодики ще й акумулятором та 4 колесами до автівки. Як кажуть – «озброїлись» на повну. Своїм вчинком, хлопці завдали власникові збитку у сумі близько 5000 гривень.

Наразі щодо них відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка) і загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3-х до 6-ти років.


Автор: ВЗГ УМВС В Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 квітня 2013, 12:30 | komsomolsk | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації