Вхід | Реєстрація

Митники виявили цигарок без акцизу на 13 тисяч гривень

Митники виявили цигарок без акцизу на 13 тисяч гривень

На 13 тисяч гривень виявлено тютюнових виробів без марок акцизного збору митниками спільно з правоохоронними органами полтавського регіону

У рамках взаємодії митників з правоохоронними та контролюючими органами Полтавської області на 2013 рік проводяться систематичні спільні заходи по виявленню правопорушень чинного законодавства.

З початку року проведено 19 оперативних заходів. За їх результатами, працівниками митниці встановлено 7 фактів незаконного зберігання та реалізації тютюнових виробів без українських акцизних марок на загальну суму 13,1 тис. грн. та вилучено майже 50 тис. цигарок. Вищезазначені заходи проведені в торгівельних мережах міст Полтави та Кременчука.

Відповідно до Податкового кодексу України ввезення, зберігання та продаж на митній території України не маркованих, в установленому порядку, алкогольних напоїв та тютюнових виробів забороняються.

Отже, за фактами виявлення незаконного переміщення тютюнових виробів іноземного виробництва, працівниками Полтавської митниці складені протоколи про порушення митних правил.

На даний час цигарки з обігу вилучено та в подальшому, згідно законодавства, їх буде утилізовано.


Автор: Прес-група Полтавської митниці


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 квітня 2013, 15:21 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації