Вхід | Реєстрація

Вечеря та 25 000 гривень — сусідська дружба з сумним фіналом

До Автозаводського райвідділу міліції звернувся 41-річний кременчужанин. Чоловік повідомив про те, що з його кредитної картки зникли кошти в розмірі 25 000 гривень. Дане правопорушення було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Дільничні інспектори міліції, за дорученням слідчих, почали встановлювати всі обставини події. Під час перевірки правоохоронці швидко встановили особу, яка скоїла дане діяння. Нею виявилась 33-річна кременчужанка. Жінка проживає по сусідству із заявником.

В кінці березня потерпілий запросив своїх сусідів до себе в гості щоб «відсвяткувати» закінчення ремонту в квартирі. Повечеряли і розійшлися. На ранок чоловікові почали надходити дзвінки та sms-ки з банку про те, що з його кредитної картки знято чималу суму грошей. Чоловік швидко кинувся шукати картку, проте так і не знайшов, а тому звернувся за допомогою до міліції.

Під час розмови правоохоронців із сусідкою, остання дала правдиві покази та розповіла, що сама викрала картку та зняла з неї гроші на власні потреби.

Наразі за фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Жінці загрожує до трьох років позбавлення волі.


Автор: прес-служба Кременчуцького МУ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 квітня 2013, 14:20 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації