Вхід | Реєстрація

Міліціонери затримали злодіїв, які обікрали лікарню

Міліціонери затримали злодіїв, які обікрали лікарню

До Крюківського райвідділу міліції Кременчука надійшло повідомлення від працівників однієї із лікарень, які повідомили, що вночі невідомі особи обікрали буфет закладу та один із службових кабінетів.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група райвідділу. У ході роботи міліціонери встановили, що з буфету зникла мікрохвильова піч та продукти харчування на суму близько 1500 гривень, а зі службового кабінету лікарів - речі на суму близько 1300 гривень .

Працівники кримінально розшуку негайно приступили до роботи. Невдовзі оперативникам вдалося встановили підозрюваних. Ними виявилися два місцевих молодика 24-ох та 23-ох років. Один із них уже неодноразово мав проблеми з законом. Під час затримання злодії одразу зізналися у скоєнні крадіжки. Крім того, міліціонери вилучили у підозрюваних і речові докази.

Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Молодикам загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.


Автор: прес-служба Кременчуцького МУ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 квітня 2013, 10:53 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації