Вхід | Реєстрація

У Полтаві в мікрорайоні «Огнівка» міліція затримала грабіжника

Два дні поспіль в Полтаві на «Огнівці» 25-річний чоловік відбирав у жінок золоті вироби. На щастя, потерпілі швидко повідомили про зловмисника в міліцію, завдяки чому вдалося затримати грабіжника.

Перше повідомлення про кримінальне правопорушення надійшло до Полтавського міського управління міліції 14-го квітня. Схвильована жінка розповіла правоохоронцям, що в під’їзді будинку по вулиці Боровиковського невідомий відкрито заволодів у неї золотими сережками вартістю більше 1000 гривень.

Наступного дня, 15-го квітня, схоже повідомлення до міліції надійшло від полтавки з бульвару Щепотьєва. У потерпілої грабіжник також відібрав золоті сережки.

Працівники карного розшуку Полтавського міського управління спільно з оперативниками Октябрського райвідділу міліції вжили негайні заходи реагування і вже дуже скоро кримінальник був затриманий. Ним виявився 25-річний раніше судимий за пограбування мешканець Полтави. З пояснень затриманого, золоті вироби він планував обміняти на гроші.

Наразі, золоті вироби у чоловіка вилучено. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України – грабіж. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до чотирьох років.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 квітня 2013, 13:34 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації