Вхід | Реєстрація

Чарка довела до замаху на вбивство

Чарка довела до замаху на вбивство

Усім відомо, що вживання алкоголю ніколи до добра не доводить. Так сталося і в м.Лохвиці, коли чоловік після вживання оковитої вирішив раз і назавжди з’ясувати стосунки зі своєю дружиною. Коли під час сварки, яка виникла та продовжувалася із самого ранку, дружина не хотіла розуміти свого чоловіка, бо й сама знаходилася під впливом «зеленого змія», той зважився на жахливий вчинок і взяв до рук сокиру.

Вгледівши в руках господаря сокиру, жінка кинулась тікати в бік сусідського господарства, але не встигла. Благовірний наздогнав її та холоднокровно вдарив по голові лезом сокири. Далі, так само холоднокровно, розвернувся і пішов додому, тримаючи в руці закривавлене знаряддя злочину.

На допомогу жінці кинулися сусіди, завдяки яким вона і залишилася живою та була доставлена до лікарні.

Наразі за вчинений замах на злочин, передбачений частиною 1 статті 15 та частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство), слідчим відкрите кримінальне провадження. Чоловікові загрожує суворе покарання, так як санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.


Автор: Світлана Фурса, інспектор Лохвицького РВ УМВС Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 травня 2013, 13:47 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації