Вхід | Реєстрація

Дві Марини - Чемпіонки Європи з армспорту

Дві Марини - Чемпіонки Європи з армспорту

5-12 травня в місті Друскінінкай (Литва), що є одним з найкращих курортів старого світу, проходив чемпіонат Європи з боротьби на руках. Як відомо даний спорт з кожним днем стає більш популярним у всьому світі. От цього року  звання найсильнішого рукоборця до Литви приїхали виборювати близько 600 армспортсменів з 25 країн Європи. До складу збірної України потрапили і кобеляцькі рукоборці, чемпіонки України 2013 року Марина Шуліка, Маринка Левченко, Юлія Калашнікова та Яна Назарько. У надважкій боротьбі дівчаткам вдалось перемогти найсильніших рукоборчинь старого світу і як результат Яна посіла 7 місце серед юніорів до 18 років, Юля виборола срібло серед юніорів до 18 років і бронзу серед юніорів до 21 року, а дві Марини просто не залишили шансів суперницям і стали чемпіонками Європи, причому 14-річна Шуліка Марина піднімалась на найвищу сходинку п’єдесталу двічі, серед юніорів до 18 років і серед юніорів до 21 року. Отже, можна з гордістю константувати, що вперше в історії Кобеляцького району ми маємо рекорд в особі двох чемпіонок Європи, двох дівчат Маринки Левченко і Марини Шуліки. Тому хто хоче стати чемпіоном, треба загадати бажання між двома найсильнішими рукоборчинями старого світу).

Поїздка  на чемпіонат стала можливою завдяки підтримки голови райдержадміністрації Таранушича А.О. та допомоги спонсорів.


Автор: РО ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 травня 2013, 16:20 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації