Вхід | Реєстрація

Недільний парад молодості та краси

Недільний парад молодості та краси

26 травня 2013 року  в місті Полтава відбудеться четвертий Парад Наречених. Його організовує весільний журнал «BRIDE». Взяти участь у параді може кожна дівчина. Як заміжня, так і неодружена. Обов’язкова умова  - наявність весільної сукні. Участь безкоштовна.

Такий парад в Полтаві пройде не вперше. Минулого року, 22 травня дівчата в білих сукнях також вийшли на вулиці міста. Плани організаторів та учасниць трохи зіпсував дощ. На протязі дійства він напускався декілька разів. Але стихія не завадила планам «наречених» - всі піднялися на сцену та пройшлися по подіуму. Було зареєстровано 183 учасниці. Тоді як на самому параді було більше двохсот. Вік найменшої учасниці становив ледь більше року, а найстаршої – 73 роки.

Такі заходи не перший рік проходять по всій Україні. Спонсорами виступають різноманітні організації. Наприклад, 22 червня 2012 року в Одесі пройшов п’ятий парад наречених. В цьому році він пройде під егідою міжнародного. 25 травня одеситки покрасуються своїми нарядами. Також подібні заходи пройдуть 26 травня в Донецьку та 30 червня в Ужгороді. На останній зареєструвалося сорок тисяч учасниць

Зараз на Полтавський парад зареєструвалося 200 учасниць. Початок о 16.00 в парку Перемоги


Автор: Євгенія Каблучка


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2013, 14:26 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації