Вхід | Реєстрація

ДТП під Кременчуком: вантажівка з’їхала в кювет

ДТП під Кременчуком: вантажівка з’їхала в кювет

Близько 1 години ночі на полтавській трасі сталося ДТП. Цистерна MAN львівської фірми Trans-Servise рухалася в напрямку Кременчука. На ділянці між селами Щербаки та Потоки водія осліпило дальнім світлом фар зустрічного автомобіля. В результаті водій повернув кермо вправо та ледь з’їхав на узбіччя.

Все могло б обійтися, бо водій з великим досвідом мав можливість вирівняти кермо. Та повернутися на дорогу завадив обвал землі. Узбіччя немов провалилося з-під колес вантажівки і MAN з’їхав в кювет, упавши набік.

На щастя, водій не постраждав. Хоча лобове скло водійської кабіни лопнуло. Цистерна вантажівки була пустою.  Машина застрахована, тому чоловік не буде нести матеріальну відповідальність за ДТП.
До речі, минулого тижня на дорогах Кременчука сталося 23 дорожньо-транспортних пригоди. Постраждалих не зареєстровано. Згідно даним останнього звіту Всесвітньої організації охорони здоров’я по безпеці дорожнього руху кожного дня від  ДТП по Україні помирають 14 людей. Травмуються близько 100 чоловік. Щорічно на дорогах гине приблизно мільйона  чоловік. Це перша причина смертності людей віком від 19 до 25 років.

Ситуація з рівнем автомобільної смертності залишається катастрофічною. Якщо порівнювати Україну з Німеччиною, то український рівень перевищує німецький втричі.


Автор: Євгенія Каблучка


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 травня 2013, 12:39 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації