Вхід | Реєстрація

Причина смерті - сурогатна горілка

Причина смерті - сурогатна горілка
На жаль, уже вкотре міліції та лікарям доводиться тільки констатувати смерть, яка настала внаслідок отруєння алкогольним сурогатом. Численні заклики не захоплюватися пійлом, яке розповсюджують самогонники, зазвичай залишаються тільки закликами. Так трапилося і на території Київського району міста Полтави.
4 січня до реанімаційного відділення 1-ї міської клінічної лікарні був доставлений 70-річний пенсіонер з діагнозом – гостре отруєння сурогатом, алкогольна кома. На жаль, наступного дня дідусь помер так і не приходячи до тями. Звідки він узяв самогон, наразі встановлюють правоохоронці.
Тож, оскільки свята ще тривають, шановні громадяни, не зловживайте спиртним, щоб початок нового року не перетворився на кінець життя.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 січня 2010, 13:00 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації