Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькому районі на з/д переїзді фура врізалася в «ВАЗ»

У Кременчуцькому районі на з/д переїзді фура врізалася в «ВАЗ»

38-річного водія "шістки" з відкритою черепно-мозковою травмою госпіталізували в Третю кременчуцьку лікарню.

У Кременчуцькому районі на з/д переїзді фура врізалася у «ВАЗ». Як повідомляють у прес-службі Полтавського обласного управління ДАІ, ДТП сталося у понеділок, 27 травня близько 16.40 на залізничному переїзді по дорозі на Олександрію.

Вантажівка MAN з причепом рухався в напрямку Кременчука. На переїзді причіп занесло і він вдарив автомобіль «ВАЗ-2106», який рухався йому назустріч. В аварії постраждав водій «шістки» з Павлиша. У 38-річного чоловіка відкрита черепно-мозкова травма, перелом основи черепа, рвана рана на тімені. Потерпілого госпіталізували в Третю міську лікарню Кременчука.

За даними лінійного відділу міліції на станції Кременчук, перед переїздом з боку Олександрії є крутий поворот. Як стверджує водій фури, у нього на причепі лопнуло колесо і його почало кидати в сторони. Причіп зніс придорожні стовпчики по правій стороні дороги, а потім викинуло на зустрічну смугу, де він ударив «ВАЗ».

Від удару «Жигулі» відкинуло прямо на залізничне полотно, а причіп знову перекинуло направо, де він завалив кілька стовпчиків, металеву огорожу.

У салоні легкового автомобіля, крім водія, були ще троє осіб. Вони не постраждали. У переїзду стали зупинятися інші машини. Люди відтягнули автомобіль з рейок, щоб уникнути можливого наїзду потягом.


Автор: Єгор Солод, www.telegraf.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 травня 2013, 13:36 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації