Вхід | Реєстрація

Крути хутчіш і мчись вперед – нехай живе велосипед!

Крути хутчіш і мчись вперед – нехай живе велосипед!

Цього року велолюбителі м. Зінькова долучилися до Всеукраїнського Велодня - акції, яка об'єднує тисячі велосипедистів у спільному велопробізі центральними вулицями своїх міст. Участь в цій акції прийняли близько 50 любителів двоколісного транспорту з різних куточків району, найменшому з них – 5 років, найстаршому – 65. Незважаючи на вік, всіх прихильників велосипеда об'єднує здоровий спосіб життя, який вони пропагують і прагнуть залучити молодь до цього.

Після привітань міського голови Максименко С. М. та начальника відділу в справах молоді та спорту райдержадміністрації Шишкін О.В. учасники Велодня проїхалися по головній вулиці міста у супроводі машини ДАЇ.

Зіньківчани мали змогу роздивитися власноруч сконструйований велотранспорт Руслана Бойка та шилівський тандем батька і доньки. Організатори обрали "дрес-код" учасникам велопараду - футболки синього та жовтого кольору як символ українського прапору.

Завершився велопарад на березі річки, де проводилися велоестафети та різноманітні конкурси. Переможці отримали призи і всі учасники смакували польовою кашею та тортом із зображенням велосипеда, який приготував Андрій Павленко.

— Цього разу до Велодня долучилося більше дітей чим дорослих. Але ми сподіваємося що наступний Велодень збере більше родин і батьків і дітей. Також дуже приємно, що даний захід підтримали міський голова Максименко С.М. та голова райдержадміністрації Терещенков О.М. - говорить один із організаторів Лєна Даценко.

Велоактивісти виносять подяку за допомогу в проведені свята Дмитру Жуку, Євгенію Корнієнко, Олександру Гапону, Юрію Даценко, Андрію Сохацькому.


Автор: Анастасія Сохацька, м. Зіньків, www.velopoltava.org


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 травня 2013, 14:21 | Зіньків | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації