Вхід | Реєстрація

У Полтаві під час гасіння пожежі врятовано 11 мешканців, з яких 4 дитини

У Полтаві під час гасіння пожежі врятовано 11 мешканців, з яких 4 дитини

30 травня о 17:20 у місті Полтава по вулиці Ціолковського виникла пожежа у квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового будинку. Телефонували до служби «101» мешканці будинку, які через сильне задимлення сходової клітини не могли вийти із своїх помешкань.

По прибуттю на місце пожежі рятувальники терміново приступили до ліквідації пожежі та евакуації людей із задимленого будинку. Всього врятовано 11 мешканців, серед яких 4 дитини. Щоб вивести людей із будинку рятувальники надівали на них апарати захисту дихання. 38-річний громадянин до прибуття рятувальників намагався самотужки загасити пожежу, внаслідок чого отримав отруєння продуктами горіння та був доставлений для надання медичної допомоги до міської лікарні №1 міста Полтави.

Вогнем знищено шпалери, телевізор, диван, стіл, крісло, а також пошкоджено внутрішнє оздоблення стін, віконну раму та домашнє майно. Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області.

В гасінні пожежі приймали участь 3 відділення ДПРЧ – 1, 2, 4. У зв’язку з сильним задимленням рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання.


Автор: У ДСНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 травня 2013, 15:44 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації