Вхід | Реєстрація

У Миргороді оштрафовано підприємство ритуальних послуг

У Миргороді оштрафовано підприємство ритуальних послуг

Комунальні підприємства області, що надають ритуальні послуги, нещодавно були оштрафовані антимонопольним комітетом на загальну суму 27 тис. гривень. До них ввійшли підприємства Миргорода, Лубнів та Кобtляк.

За зловживання монопольним становищем адміністративна колегія Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України оштрафувала такі комунальні ритуальні підприємства: «Ритуал», м. Миргород; «Ритуалсервіс», м. Лубни; «Міська сервісна служба», м. Кобеляки.

У прес-службі області повідомили, що дані підприємства встановлювали економічно необгрунтовані тарифи за ритуальні послуги, таким чином наживаючись на споживачах. Антимонопольний комітет зобов’язав ці підприємства перерахувати всі тарифи на послуги та подати потрібні документи до місцевих органів самоврядування. По ходу розслідування відповідачі сприяли проведенню перевірок, це було враховано при розрахунках суми штрафів.

На сьогоднішній день вжито всіх необхідних заходів щодо усунення порушень конкурентного законодавства України.


Автор: Миргород Онлайн www.myrgorod.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 червня 2013, 10:25 | Миргород | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації