Вхід | Реєстрація

Проводяться підготовчі заходи щодо протипожежного захисту в період збирання врожаю 2013 році

Проводяться підготовчі заходи щодо протипожежного захисту в період збирання врожаю 2013 році

На сьогоднішній день однією з найважливіших завдань в аграрному секторі є збереження майбутнього врожаю. Тому саме зараз, ще до початку збирання зернових, необхідно виконати всі підготовчі заходи, зокрема з питань забезпечення пожежної безпеки об’єктів агропромислового комплексу.

На виконання окремого доручення Полтавської обласної державної адміністрації Диканським районним сектором Управління ДСНС України у Полтавській області спільно з Управлінням агропромислового розвитку Диканської райдержадміністрації та за участі представників сільськогосподарських підприємств району проведено нараду з питань захисту врожаю 2013 року від пожеж та інших надзвичайних ситуацій. Під час наради були доведені основні вимоги пожежної безпеки під час збирання, зберігання та переробки зернових культур, розглядалися питання забезпечення протипожежного захисту об’єктів аграрного сектору району, сільськогосподарських машин в період збирання врожаю, а також комплектування пожежної та пристосованої для гасіння пожеж техніки необхідним пожежно-технічним обладнанням.

З метою відпрацювання практичних навичок, правильності та ефективності використання рятувального та пожежно-технічного обладнання, а також чіткої та злагодженої взаємодії особового складу пожежно-рятувальної частини №11 смт. Диканьки та добровільних пожежних формувань сільгосппідприємств району на базі ТОВ «Диканський млин» були проведені навчання з ліквідації умовної надзвичайної події пов’язаної з гасінням пожеж на об’єктах зберігання зернопродуктів.


Автор: УДСНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2013, 14:22 | Диканька | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації