Вхід | Реєстрація

У Гадячі захмелілий дядько брав штурмом зачинене кафе

У Гадячі захмелілий дядько брав штурмом зачинене кафе

Чомусь, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, люди думають, що їм підвладно все: вони можуть і «гори перевернути», і м’язи «розігріти». Випробувати на міцність металеві ґрати та бетонний паркан гадяцького кафе вирішив один з місцевих мешканців.

О першій годині ночі, повертаючись додому напідпитку, чолов’яга повернув у сторону закладу громадського харчування аби «перехили» ще один келих хмільного напою. Проте в таку пору відвідувачів тут не чекали. Невдоволений клієнт вирішив, чого б йому це не коштувало, самотужки проникнути усередину літнього майданчику. Перешкода у вигляді металевих ґрат виявилася недостатнім аргументом, аби відмовитися від своїх намірів. На жаль, спроби 59-річного чолов’яги виявилися марними, тому решту своїх сил та злості він випробував на бетонному паркані.

– Власник закладу, проходячи повз, помітив захмелілого вандала та одразу ж викликав правоохоронців ДСО, оскільки головна будівля кафе перебуває під нашою охороною. Наряд групи затримання за лічені хвилини прибув за викликом та вгамував невдоволеного клієнта, – повідомив заступник начальника УДСО при УМВС України в Полтавській області підполковник міліції Михайло Кононенко.

На місце було викликано слідчо-оперативну групу для з’ясування причин та деталей такої протиправної поведінки. Правопорушника працівники ДСО передали до Гадяцького райвідділу, де наразі встановлюються завдані кафе збитки та вирішується питання про притягнення нічного відвідувача до відповідальності.


Автор: Аліна Балагура, УДСО при УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 липня 2013, 13:30 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації