Вхід | Реєстрація

У Полтавському районі під час купальських святкувань побили юнака та обікрали чоловіка

У Полтавському районі під час купальських святкувань побили юнака та обікрали чоловіка

На пляжі в селі Ковалівка Полтавського району під час святкування Івана Купала міліція зареєструвала два факти кримінальних правопорушень.

О 2-й годині ночі 7-го липня до Полтавського райвідділу міліції звернувся 39-річний мешканець Машівського району, який повідомив, що під час відпочинку на місцевому пляжі в Ковалівці близько опівночі невідомий зірвав з нього наручний годинник та золотий ланцюжок на суму 1300 гривень. Наразі міліція проводить розслідування. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України – грабіж. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

А близько 5-ї години цього ж ранку до Полтавського райвідділу надійшло повідомлення від чергового лікаря 1-ої міської клінічної лікарні обласного центру, що о 4-тій годині до них із колото-різаною раною шиї доставлено 16-річного мешканця Полтавського району. Як стало відомо, тілесні ушкодження юнак отримав від невідомого на місцевому пляжі в селі Ковалівці. Дитина знаходиться в реанімації в тяжкому стані.

Наразі міліція проводить розслідування. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Шановні мешканці Полтавського району! Якщо вам відомі обставини вчинення вище викладених злочинів, або вам відомі причетні до цього особи, просимо надати інформацію до Полтавського райвідділу міліції, зателефонувавши «102». Конфіденційність гарантуємо та будемо щиро вдячні за допомогу!


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 липня 2013, 14:43 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації