Вхід | Реєстрація

Допомагаючи матері, 11-річний лубенчанин дістав серйозні опіки

Допомагаючи матері, 11-річний лубенчанин дістав серйозні опіки

Нещодавно до Лубенської комунальної центральної міської лікарні з опіками 1-го та 2-го ступенів потрапив 11 річний хлопчик, мешканець міста Лубни.

Як виявилось, того дня хлопчик хотів допомогти матері спалити сміття. Розвівши вогонь, він почав збирати навколо все що бачив і кидати його до вогнища. Випадково до рук дитини потрапила пляшка з невідомою рідиною, яку неповнолітній жбурнув у полум’я. Вогнище враз спалахнуло і обпалило йому обличчя й руки. Зараз стан дитини задовільний.

Шановні батьки! Міліція звертаються до Вас з проханням більше приділяти уваги своїм дітям, не залишати їх на самоті, тим більш з небезпечними предметами, проводити з дітьми роз’яснювальні бесіди в тому числі й побутового характеру, які попереджатимуть такі прикрі випадки.


Автор: Оксана Циганник, Лубенський МВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 липня 2013, 13:51 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації