Вхід | Реєстрація

Затримано кременчужанина, який активно займався злодійством

Затримано кременчужанина, який активно займався злодійством

Працівники кримінального розшуку Крюківського райвідділу міліції Полтавщини затримали 31-річного чоловіка, який скоїв ряд правопорушень на території Кременчука.

Сам затриманий раніше неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців, перебував в місцях позбавлення волі та вживає наркотичні речовини.

У ході розслідування правоохоронці з’ясували, що по вулиці Гагаріна чоловік вдень проник до квартири 31-річної кременчужанки. Якраз при спробі заволодіти ювелірними виробами додому повернулися власники помешкання. За таких обставин правопорушник почав погрожувати ножем та навіть спричинив тілесні ушкодження чоловікові власниці квартири і втік з місця події. Люди зателефонували до міліції та попросили допомоги. На місце прибула слідчо-оперативна група. Невдовзі оперативники затримали і самого нападника.

Наразі слідчим розпочате кримінальне провадження за статтею 187 частиною 3 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням в житло).

Під час слідчих дій зловмисник зізнався в скоєнні не лише цього злочину, а й ряду інших протиправних дій, серед яких крадіжки та пограбування.

Свої вчинки чоловік пояснює небажанням працювати, а бажанням легко здобути гроші методом скоєння злочинів.

Наразі встановлено причетність затриманого до ще двох крадіжок з автомобілів на охоронюваних стоянках в місті Кременчуці.

Міліціонерам підозрюваний розповів, що викрадене майно громадян продав, а отримані кошти використав на власні потреби.

У разі доведення вини підозрюваного, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.


Автор: Прес-служба Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 липня 2013, 14:48 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації