Вхід | Реєстрація

У Кременчуці засудили на 4 роки в’язниці водія винного у смерті 19-річної дівчини

У Кременчуці засудили на 4 роки в’язниці водія винного у смерті 19-річної дівчини

У Кременчуці на 4 роки посадили водія, через якого загинула 19-річна пасажирка. 41-річному водієві «ВАЗ-2101» 5 липня зачитали вирок у Крюківському районному суді.

У ніч на 10 березня його «копійка» з'їхала з засніженої дороги і врізалася бічною частиною в дерево. У результаті аварії 19-річна пасажирка, яка знаходилася на задньому сидінні, отримала найважчі травми, від яких померла в лікарні. Мати дівчини, яка їхала на передньому сидінні, госпіталізували зі струсом головного мозку та забоєм грудної клітини.

Водія, інженера Полтавського ГЗК, взяли під варту, а пізніше висунули обвинувачення за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення Правил дорожнього руху, яке призвело до смерті потерпілого. За це передбачено позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Чоловіка звинуватили в тому, що він не врахував дорожню обстановку, не вибрав швидкість руху, яка б дозволила йому безпечно керувати транспортним засобом.

Підсудний розкаявся у скоєному злочині. У нього на утриманні двоє неповнолітніх дітей.

Враховуючи пом'якшуючі обставини і відсутність обтяжуючих, суд засудив чоловіка до 4 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки.

Протягом 30 днів з моменту оголошення вироку на нього може бути подана апеляційна скарга.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 липня 2013, 12:44 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації