Вхід | Реєстрація

Рятувальники слідкують за безпекою та розважають гостей Національного Сорочинського ярмарку

Рятувальники слідкують за безпекою та розважають гостей Національного Сорочинського ярмарку

20 серпня у селі Великі Сорочинці розпочався Національний Сорочинський ярмарок.

Поблизу ярмарку, заздалегідь, розкинулося наметове містечко ДСНС, де професійні рятувальники несуть цілодобове чергування.

Всього на ярмарку постійно чергують 55 чоловік особового складу та 11 одиниць спеціальної техніки, які знаходяться в постійній бойовій готовності для оперативного реагування на будь-яку надзвичайну ситуацію, що може виникнути під час проведення святкових заходів.

Начальник Управління ДСНС України у Полтавській області Роман Кириленко зазначив, що інспекторський склад УДСНС у Полтавській області здійснюють цілодобовий моніторинг за станом пожежної та техногенної безпеки на території та об’єктах ярмарки. По практиці минулих років територію ярмарку було заздалегідь поділено на чотири сектори у яких працюють групи профілактики які проводять роз’яснювальну роботу з учасниками ярмарки та доводять до них основні вимоги пожежної безпеки. Переважна більшість підприємців відносяться до цих вимог із розумінням і виконують всі необхідні правила безпеки.

Також, окрім забезпечення безпеки рятувальники влаштували гостям Національного Сорочинського Ярмарку і гарний відпочинок. Щодня, на сценічному майданчику Державної служби України з Надзвичайних ситуацій проводяться концерти де виступають найкращі художні колективи підрозділів «Народної служби порятунку – 101» із різних куточків України. Також гості приймають участь у конкурсах вікторинах та отримують сувеніри на згадку. Тож рятувальники роблять усе можливе для того, щоб Сорочинці запам’яталися яскравими і приємними враженнями. При цьому головним завданням служби «101» із року в рік буде неухильне слідкування за тим аби Національне свято було приємним та безпечним для гостей ярмарку.


Автор: У ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 серпня 2013, 12:35 | Миргород | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації