Вхід | Реєстрація

На Полтавщині у ДТП загинула дитина та 11 осіб травмовані

На Полтавщині у ДТП загинула дитина та 11 осіб травмовані

25 серпня, близько 15 години на автодорозі Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя, у селі Броварки Глобинського району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів «Volvo» та мікроавтобуса «MERCEDES–BENZ».

З міста Бориспіль у напрямку міста Кременчука рухався автомобіль «Volvo» під керуванням 46-річного водія, жителя Республіки Білорусь, який за попередньою інформацією не вибрав безпечної швидкості руху та дистанції, допустивши зіткнення з мікроавтобусом «MERCEDES» під керуванням 27-річного мешканця Кременчука, що рухався в попутному напрямку за маршрутом Горошине - Кременчук.

Після зіткнення автомобілі з’їхали за межі проїжджої частини у кювет і перекинулися. На момент автопригоди у мікроавтобусі було 14 пасажирів.

Внаслідок ДТП 6-річний пасажир мікроавтобуса, мешканець міста Комсомольськ загинув на місці пригоди.

Одинадцять пасажирів мікроавтобуса, з різними травмами доставлені до лікарень Кременчука, Градизька та Глобине. Із них двоє дітей - віком 8 та 14 років, а також дорослі віком від 19 до 60 років - мешканці Глобинського району та міста Кременчука.

Ділянка дороги на якій сталася автоаварія має по одній смузі руху в кожному напрямку, ширина проїжджої частини 7,8 метрів, покриття асфальтобетонне, сухе, без дефектів. Видимість у напрямках міст Кременчука та Бориспіль по 200 метрів.

Наразі слідчо-оперативна група з’ясовує всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.


Автор: УДАІ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 серпня 2013, 15:18 | Глобине | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації