Вхід | Реєстрація

У Полтавській області засуджено контрабандиста, який приховав у дитячій іграшці 1,6 кг наркотику

Набув чинності вирок Апеляційного суду Полтавської області за кримінальною справою, порушеною слідчими СБУ, стосовно громадянина України, який намагався здійснити контрабанду наркотичного засобу – марихуани.

Встановлено, що 46-річний мешканець Миргорода самостійно виготовив наркотик та намагався наладити його збут. Ділок підшукав покупця в Росії. Наркотичну речовину зловмисник приховав у середині дитячої іграшки, яку спробував надіслати іноземному замовникові міжнародним поштовим відправленням.

Співробітники СБУ затримали контрабандиста «на гарячому» у лютому 2012 року. У ході огляду посилки правоохоронці виявили та вилучили сім пакунків з канабісом загальною вагою 1,6 кг.

Крім того, в гаражі зловмисника, співробітники СБУ виявили ще декілька поліетиленових пакетів з наркотичною речовиною - канабісом загальною вагою 5,4 кг.

Вартість вилученого наркотику становить понад 100 тисяч гривень.

Вироком суду контрабандиста визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15, ч.2 ст.305 та ч.2,3 ст.307 Кримінального кодексу України, та засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією наркотичного засобу, що був предметом контрабанди.


Автор: Прес-група Управління СБУ в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 вересня 2013, 14:42 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації