Вхід | Реєстрація

«Фокстрот» спільно з рятувальниками навчали дітей правилам безпеки

«Фокстрот» спільно з рятувальниками навчали дітей правилам безпеки

1 вересня у місті Лубни відбулась спільна акція Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області з торгівельною мережею «Фокстрот» під назвою «Урок безпеки».

Велика кількість дітей та дорослих зібралася біля місцевого торгівельного центру «Депот», щоб і у конкурсах взяти участь, і дізнатися більше про правила, які допоможуть зберегти майно та життя. За півгодини до офіційного відкриття заходу, на площі біля ТЦ, було розміщено 5 одиниць аварійно-рятувальної техніки. Діти та їх батьки ознайомилися із пожежною технікою, залюбки фотографувалися зі спеціальними автомобілями.

Під час «Уроку безпеки», який пройшов в рамках проекту «Школа безпеки», присутні не лише дізналися більше інформації про роботу рятувальників, а й мали змогу відчути себе справжніми вогнеборцями.

На початку заходу співробітники державної пожежно-рятувальної частини №27 продемонстрували присутнім ліквідацію пожежі. Також, для школярів та їх батьків були організовані конкурси й вікторини на знання правил пожежної безпеки, одягання бойового одягу рятувальників. Крім того, малеча із великим задоволенням приймала участь у конкурсі «Влучний ствольщик», де за допомогою пожежно-технічного обладнання, водою під певним тиском влучала у м’ячик, який за декілька метрів лежав на стільці. Для дітей та дорослих кілька розважально-гумористичних та вокальних номерів виконали учасниці команди Дружин юних пожежників м. Лубни. А от претендент від Полтавщини на звання «Героя року» Євген Шуба, який взимку цього року врятував від пожежі сусідку, розповів присутнім як потрібно діяти в екстремальних ситуаціях та що потрібно робити аби уникнути надзвичайних подій. Під час заходу неодноразово наголошувалося, що в житті у кожного громадянина є місце для справжнього героїчного подвигу.

Присутні діти із великим завзяттям слухали поради рятувальників та брали участь в усіх запропонованих конкурсах і змаганнях. Цього дня пам’ятні подарунки від організаторів отримали усі присутні. Кожний учасник «Уроку безпеки» отримав повітряні кульки, агітаційні плакати та диски з мультфільмом «Фокс і Трот  поспішають на допомогу».

Близько двох годин тривав інформаційно-розважальний захід, який надовго запам’ятається не лише малечі, а й їх батькам. А отримані під час дійства корисні знання про правила пожежної безпеки та життєдіяльності, допоможуть лубенцям уберегти своє майно , здоров’я та життя.


Нижче ви можете переглянути 4-а серію мультфільму «Фокс і Трот поспішають на допомогу – ПОЖЕЖА», знята спільно із Фахівцями Державної Служби з надзвичайних ситуацій України до Дня Рятувальника.





Автор: УДСНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 вересня 2013, 16:48 | Лубни | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації