Вхід | Реєстрація

Діти отримують травми від власної необережності та від суперечок із дорослими

Діти отримують травми від власної необережності та від суперечок із дорослими

Минулими вихідними правоохоронці Полтавської області зареєстрували ряд повідомлень щодо травматизму дітей. На вулиці, вдома, в школі – скрізь на дітвору чатує небезпека, тож дорослим потрібно черговий раз нагадувати дітям про безпечну поведінку.

Як повідомляє ВЗГ УМВС України  в Полтавській області, 7-го вересня в приймальному відділенні Кременчуцької дитячої міської лікарні надана медична допомога 8-річному мешканцю села Вільна Терешківка. Як стало відомо, хлопчина 6-го вересня отримав струс головного мозку від невідомого чоловіка. Наразі міліція встановлює обставини отримання даних тілесних ушкоджень та особу, що їх спричинила. Хлопчик госпіталізований до травматологічного відділення дитячої міської лікарні міста Кременчука.

6-го вересня в Лубенську клінічну центральну міську лікарню з черепно-мозковою травмою та перелом носа доставлений 13-річний мешканець смт Чорнух. Як вияснилося, хлопчик травмувався, рухаючись на велосипеді по дорозі та не помітивши металевий швелер, який виглядав з причепу вантажного авто, ударився об нього. Міліція з’ясовує всі обставини події. Також наступного дня, 7-го вересня, до лікарні зі свого помешкання був доставлений 7-річний житель Лубен, який опікся, перевернувши на себе каструлю з окропом.

У цей же день, 7-го вересня, до Семенівської центральної районної лікарні потрапив 13-річний мешканець смт Семенівки. У юнака медики діагностували рвану рану шкіри голови. Як вияснили правоохоронці, травму хлопчик отримав під час суперечки зі своїм вітчимом. Після надання медичної допомоги пацієнт був відпущений додому. Стан здоров'я задовільний. Міліція проводить перевірку.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 вересня 2013, 11:39 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації