Вхід | Реєстрація

Новий сезон «Молодіжного кіноклубу» розпочався з «Вендетти»

Новий сезон «Молодіжного кіноклубу» розпочався з «Вендетти»

26 вересня у Полтаві в мистецькій кав’ярні «Сто Доріг» було відкрито серію кінопоказів  «Молодіжного кіноклубу» Полтавського осередку Молодіжного Націоналістичного Конгресу. Захід зібрав понад 30 юнаків та дівчат нашого міста.

Організатори презентували юним полтавцям культовий світовий шедевр - фільм «V» означає «Вендетта». Незважаючи на те, що ця стрічка не нова, вона є доволі актуальною для сьогоденних реалій українських реалій.

В ній йдеться про Месника в масці на псево "V", який самотньо бореться з тоталітарним режимом. Рятуючи одного разу журналістку Іві, під час комендантської години, він допомагає їй розгледіти брехливість пануючої верхівки. Дійшовши висновку, що так жити більше не можна, що лиш безстрашні здобувають світ, Іві  допомагає "V" виконати задумане, після чого народ отримує потужний сигнал до початку загального повстання.

«Щось у цій країні не так. Хто винен у цьому? Нехай кожен підійде до дзеркала і побачить відповідь на своє запитання. Час починати щось змінювати» - саме ці слова головного героя змушують нас задуматися над нинішнім станом речей у нашій державі. Цей фільм вчить нас думати, не боятися відповідальності за себе та своїх співгромадян, вчить тому що світлій ідеї, в яку щиро вірить людина не страшні ні погрози, ні кулі, ні навіть смерть.

«Ми і далі будемо показувати подібні стрічки, які вчать перш за все мислити і не бути байдужими - це головне наше кредо» - зазначив активіст Полтавського МНК, керівник проекту «Молодіжний кіноклуб» Гліб Стрижко.

Після закінчення показу всі відвідувачі отримали останній номер газети української молоді «Терен-Україна», а також  анкети в яких кожен охочий міг лишити побажання організаторам, вказати всі недоліки та переваги даного заходу.


Автор: Прес-служба Полтавського МНК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 вересня 2013, 16:29 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації