Вхід | Реєстрація

Неповнолітня ледь не скалічилася через пустощі свого товариша

Неповнолітня ледь не скалічилася через пустощі свого товариша

Сумні наслідки мав шокуючий вчинок 18-річного мешканця Полтавського району, якому було цікаво: спалахне чи вибухне пластикова пляшка, наповнена бензином, коли в неї кинути сірника. Як наслідок, у хлопця загорівся рукав і від несподіванки палаючу ємкість він кинув на свою 16-річну знайому. Від горючої суміші одяг на дівчині спалахнув миттєво.

Спільними зусиллями полум’я вдалося загасити. Юнак спочатку намагався вмовити дівчину не викликати швидку медичну допомогу, однак стан потерпілої погіршувався.

У шоковому стані, маючи до 20% опіків тіла, дівчина потрапила до реанімаційного відділення обласної лікарні. У медичному закладі вона провела майже два тижні.

На сьогодні по даному факту відкрито кримінальне провадження. «Це неодноразовий випадок, коли «пустощі» стають причиною травмування неповнолітніх. Досить часто, сприймаючи неправомірні вчинки своїх дорослих друзів за цікаву розвагу, діти не усвідомлюють можливої небезпеки трагічних наслідків,» - говорить начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Полтавського райвідділу міліції Наталії Нечепуренко.

Міліція вкотре звертається до батьків з проханням відповідально ставитись до правового виховання своїх дітей та навчати їх основним правилам безпечної поведінки. Приділяйте більше уваги своїм дітям, цікавтеся їх дозвіллям та колом друзів. Пам’ятайте, Ви в змозі уберегти свою дитину від неприємностей!


Автор: Анна Масельскас, СКМСД Полтавського РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 жовтня 2013, 15:06 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації