Вхід | Реєстрація

На Полтавщині міліція вилучила фальсифікований тютюн майже на 64 тисячі гривень

На Полтавщині міліція вилучила фальсифікований тютюн майже на 64 тисячі гривень

Торгівельне місце знаходилося на території центрального критого ринку в місті Зінькові, Полтавської області.

Під час перевірки правоохоронці виявили та задокументували факт зберігання та збуту фальсифікованих тютюнових виробів без марок акцизного податку України. Реалізацією займався 44-річний приватний підприємець, мешканець одного із сіл району. Виявлену продукцію – понад 13600 пачок фальсифікату вартістю 63 800 гривень з незаконного обігу вилучено та направлено на дослідження.

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання та збут підакцизних товарів). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 жовтня 2013, 16:32 | Зіньків | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації