Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькій виховній колонії підбили підсумки осінньої спартакіади

У Кременчуцькій виховній колонії підбили підсумки осінньої спартакіади

17 жовтня В Кременчуцькій виховній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області відбулось урочисте закриття осінньої Спартакіади, яка вже четвертий рік поспіль проводиться серед вихованців установи під егідою Фонду братів Павліченків.

Головною метою проведення весняно-осінньої Спартакіади є надання можливості вихованцям займатися спортом, залучення юнаків до заняття фізичною культурою, формування здорового емоційного фону серед підлітків шляхом їх участі у командних видах спорту, а також пропаганда фізичної культури і спорту, як важливого засобу оздоровлення та дозвілля хлопців. Організаторами цих спортивних змагань є начальник територіального управління в Полтавській області Микола Ісаєв та Президенти Фонду братів Павліченків Олег та Ростислав Павліченко.

Протягом осінніх днів вихованці змагалися як в особистих (біг, стрибки, гирьові вправи та комплексні силові, підтягування), так і в командних заліках (футбол, шахи, шашки, баскетбол, волейбол, настільний теніс). Більше 80 учасників виборювали звання бути переможцем змагань. В усіх видах була напружена спортивна боротьба, юні спортсмени показали високу майстерність, прагнення до перемоги.

І ось нарешті настав хвилюючий день – день нагородження переможців змагань. Колектив співробітників та вихованців гостинно зустрів гостей Спартакіади. Як завжди, спортивний захід був масовим. На свято з подарунками та вітальними словами завітали представники органів місцевого самоврядування, громадських, державних та релігійних організацій.

Переможці отримали  кубки, медалі, грамоти та подарунки, які вручали почесні гості. Святкову атмосферу під час нагородження своїми творчими виступами підтримали  члени шкільного співочого гуртка «Соловейко» . Незабутні враження отримали всі присутні  від показового виступу корейського танцю тхеквандо, який продемонструвала вчитель загальноосвітньої школи виховної колонії Світлана Тимохіна. Особливим подарунком для переможців став і показовий виступ членів молодіжної громадської організації «Клуб юних десантників «Гвардія» з рукопашного бою під керівництвом Едуарда Яцука.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 жовтня 2013, 14:47 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації