Вхід | Реєстрація

Проведено навчання з ліквідації умовної надзвичайної ситуації на ТОВ «Глобинський маслосирзавод»

Проведено навчання з ліквідації умовної надзвичайної ситуації на ТОВ «Глобинський маслосирзавод»

Під час перевірки реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту населення та територій, запобігання надзвичайним ситуаціям, готовності органів управління та сил реагування до дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та згідно соціальних ініціатив Президента України, в Глобинському районі проведено перевірку готовності аварійної ланки об’єкту та спеціалізованих формувань  міста до локалізації та ліквідації умовної надзвичайної ситуації, яка виникла в компресорній аміачної холодильної установки ТОВ «Глобинський маслосирзавод».

За сценарієм, внаслідок виникнення умовної надзвичайної ситуації було розгерметизовано аміачний трубопровід з послідуючим витоком аміаку під час проведення регламентних технічних робіт на запірній арматурі аміачної установки, через що постраждав оператор холодильної установки, який знаходився в приміщенні компресорної.

Відповідно до схеми-оповіщення проводився збір спеціалізованих служб. Першим до місця події прибув черговий автомобіль підрозділу Глобинського районного відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області. Слідом прибув автомобіль швидкої медичної допомоги Глобинської районної центральної лікарні, через кілька хвилин прибув автомобіль служби газу, потім прибула служба енергетики та черговий автомобіль ДАЇ та співробітники УМВС.

Залучені служби міста приступили до ліквідації умовної надзвичайної ситуації. За лічені хвилини її було повністю ліквідовано.

За підсумками проведеного навчання було встановлено, що взаємодія між службами в районі організована та проводиться на належному рівні, про що свідчить оперативність прибуття та послідовність дій на місці умовної надзвичайної події. В цілому навчальну мету виконано повністю, травмування не допущено, порушень вимог правил безпеки праці не було.


Автор: У ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 жовтня 2013, 15:46 | Глобине | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації