Вхід | Реєстрація

Оперативне управління кременчуцької одпі на варті

Оперативне управління Кременчуцької ОДПІ працює в напрямку виявлення схем ухилення від оподаткування якими за часту користуються винахідливі підприємці.

З початку  2013 р. працівниками оперативного управління Кременчуцької ОДПІ викрито 3 конвертаційних центри. З офісів конвертаторів вилучено готівку на загальну суму 1261 тис. грн., комп'ютерну техніку, що містить докази протиправної діяльності, печатки фіктивних фірм, первинні бухгалтерські документи.

В ході відпрацювання суб’єктів господарювання, які користувалися послугами конвертаційних центрів працівниками оперативного управління ініційовано проведення документальних перевірок 19 суб’єктів. За результатами перевірок по вигодонабувачах «конветраційних»  центрів  стягнуто - 770  тис.грн.

По результатам проведених оперативно-розшукових заходів припинено діяльність 11 підпільних цехів підакцизних товарів, в тому числі 6 – по незаконному виготовленню горілчаних  виробів. Всього за результатами проведених заходів вилучено 1306 літрів спирту на суму 97,7 тисяч гривень, технологічне обладнання для виготовлення алкогольних напоїв та допоміжні матеріали на суму 25 тисяч гривень.

Всього з початку року вилучено з незаконного обігу 3520 літрів лікеро-горілчаних напоїв на суму майже 233 тисячі гривень, тютюнових виробів близько 8  тис. пачок на суму 77 тисяч гривень.


Автор: Інформаційно-комунікаційний відділ Кременчуцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 листопада 2013, 10:21 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації